Shkëndije Mujaj: Bëj se ks 10 herë në ditë (video)

”Unë kryej 10 herë në ditë marrëdhënie sek suale dhe më pëlqen shuumë stili 69”, kështu ka theksuar Mujaj, duke shkaktuar eufori te fansat e saj meshkuj, të cilët ajo i kënaq gjithmonë duke u servuar fotografi të nxehta në faqen e saj personale.
E pyetur se nëse marrdhëniet i kryen me të njëjtin person apo me të ndryshëm, këngëtarja është përgjigjur: ”Rëndësi ka që unë e arrij atë që dua, pak rëndësi ka se me kë i kryeh ato marrëdhënie”.
                                                     
                                                                  Kliko ma posht per ta par videon

Mos u tallni me shefin

Kliko mbi foto per ta zmadhu